Voimaryhmä pitkäaikaisesta raudanpuutostilasta toipuville

Elokuussa alkavassa voimaryhmässä työskennellään toipumisen teemojen parissa. Pienryhmään mahtuu mukaan kuusi osallistujaa.  

Pitkäaikaiseen raudanpuutokseen liittyy usein pitkä ja aaltoileva toipumisaika, joka voi itsessään olla elämänkriisi. Toipuminen voi olla välillä täynnä toivoa, iloa, elämisen riemua ja toisaalta taas epävarmuutta, pelkoa ja ahdistusta. Ryhmässä luodataan toipumista eri näkökulmista, mitä kaikkea matka on opettanut ja mitä kohti olet menossa. Työskentelyssä käytetään ratkaisukeskeisen terapian menetelmiä ja lempeitä, kehollisia harjoituksia. 

Työskentely etenee teemoittain ryhmän tahdissa; jokaisella tapaamisella on jokin ennalta nimetty teema, jonka valintaan ryhmäläiset voivat vaikuttaa.

Teemoja voivat olla esimerkiksi:

  • selviytymisestä kohti täyttä elämää
  • mitä kohti olet menossa?
  • luovuus elämänvoiman elvyttäjänä
  • arvojen kirkastaminen
  • näkökulman vaihtamisen taitoja


Kenelle voimaryhmä sopii?

Ryhmä on tarkoitettu pitkäaikaisesta raudanpuutostilasta toipuvalle. Työskentely sopii silloin kun itse koet, että sinulla on riittävästi voimia pohtia ja tutkailla suhdettasi omaan toipumiseesi ja osallistua aktiivisesti ryhmän toimintaan.  

Voimaryhmä on osa terapiaharjoittelua

Ryhmätoiminta on osa ratkaisukeskeisen lyhytterapian opintojani. Huomioithan, että ryhmätoiminnassa esille tulleita asioita saatetaan käsitellä anonyymisti koulutustyönohjauksessa. 

Ryhmään osallistuminen on ilmaista.  

 

Aikataulu ja ilmoittautuminen ryhmään

Ryhmä kokoontuu 5.8.2024 alkaen maanantaisin klo 19.00 – 20.00 Zoomin välityksellä. Tapaamiskertoja on kahdeksan. Ryhmässä sovitaan tarkemmin käytännön asioista. 

Lähetä viesti henna@sydanmaja.fi niin sovitaan noin 20 min. pituinen tutustumishetki, jossa voimme käydä läpi tarkemmin juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi tähän ryhmään osallistumiseen liittyen. 

Yhteystiedot:

Puhelin: 040 543 9837

Sähköposti: henna@sydanmaja.fi